Подмяна и връщане

Подмяна и връщане

УСЛОВИЯ ЗА ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Потребителят има право да се откаже от един или повече от поръчаните продукти в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, ако е опакован - опаковката му е запазена, не е нарушавана целостта на евентуални пломби и гаранционни стикери, целящи да установят разкомплектоването или употребата на продукта. 

 При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му, и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ProCam се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да бъде възстановена депозираната за продукта сума. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, отремонтирането му се поема от сервиза ни, като всички транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта са за сметка на потребителя.

Ако има несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в сайта, ProCam възстановява депозираната за продукта от Потребителя сума, включително и транспортните разходи начислени за придобиването му. Ако обаче връщането на продукта е по желание на Потребителя, без да се разминава с описанието си в сайта на фирмата, разходите по връщането ще са за негова сметка. 

ПРОМЯНА / ОТКАЗВАНЕ НА ИЗПРАТЕНА ПОРЪЧКА

Вие може да промените и/или откажете своята поръчка, след като се свържете с нас на телефон: 0879 80 67 80

Системи за видеонаблюдение

Голямо разнообразие от системи за видеонаблюдение: видео камери - камери ден и и нощ, HD камери, куполни камери, скрити камери, бокс камери, управляеми камери, IP камери, евтини камери и т.н.; цифрови видео рекордери; DVR платки; Комплекти за видеонаблюдение; Кабели за видеонаблюдение; Захранвания за видео системи; Аксесоари за видеонаблюдение

Контакти

Viber: 0879 59 44 11 - за въпроси и поръчки
GSM: 0879 59 44 11 - за въпроси и поръчки
sales@nabludenie.net
ProCamSurveillance

Facebook